Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Újabb felvétel egy szellemről, aki gyermeket bántalmaz!

Újabb felvétel egy szellemről, aki gyermeket bántalmaz!

Dátum: 13.08.2015

A szellemek igenis veszélyesek. Nem csak a negatív energiájukkal árthatnak nekünk, hanem akár fizikailag is beleavatkozhatnak az életünkbe. Hatalmas energiáikkal képesek akár egy házat is felgyújtani vagy lelökni valakit az emeletről. Az alábbi videóban egy gyermeket bántalmaznak, amint a híradónak nyilatkozik. Először majdnem felborítják székestől, majd később a lábától fogva próbálják elhurcolni. Íme egy az ijesztő videók közül:

A személyiségi jogok védelme miatt a videón az arcok homályosak, de a lényeg az nagyon jól látszik. Egy másik személy közbeavatkozása menti meg a fiút, mert ha valaki segíteni próbál a szellemek áldozatainak, a szellem mindig eltűnik.

Mint egy korábbi videón is láthattuk, a szellemek gyakran támadnak gyerekeket, mert ők sokkal érzékenyebbek, fogékonyabbak a szellemvilágra és a felnőttek nem veszik komolyan a panaszaikat. Ezért kell időben segítséget kérni, mert ha van egy segítőd, a szellemek nem tudnak hozzád érni.

Ha félsz a sötétben, sokszor azt érzed, hogy valaki figyel, akkor olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy van e szellem körülötted. A legbiztosabb, ha szakembertől kérdezed meg, mert ő pontosan megállapítja, hogy van-e szellem rád tapadva vagy a lakásodban, és ha igen, akkor el is tudja küldeni.

jós, jóslás, jósnő, ijesztő videók, ijesztő hangok, szellem, szellemvilág, szellemek veszélyesek, gyermeket bántalmaznak, valaki figyel, szellemtámadás, negatív energia

Sokan viccesnek tartják a szellemekről készült videókat, és megkérdőjelezik a felvételek eredetiségét. Sok esetben a szkeptikus, szellemek létezését megkérdőjelező és kifigurázó emberek azok, akik megtapasztalhatják a szellemek bosszúját, ami sokkal veszélyesebb egy sima szellemtámadásnál!

Te is úgy érzed, hogy a lakásban a hideg futkos a hátadon, pedig nincs hideg? A tárgyak maguktól leesnek vagy ijesztő hangokat hallasz? Akkor ne habozz! Hívd jósainkat, hogy elküldjék a közeledből a szellemet! Bettina  jós és Megmondó jósnő tudnak segíteni ebben Neked egy jóslás keretein belül, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc). Eléred őket külföldről is, tárcsázd Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számot, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számot, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számot és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számot!

Kérj védelmet is, hogy semmilyen ártó negatív energia vagy szellem ne tudjon a közeledbe férkőzni és ártani Neked!

A felhasználók hozzászólásai (6)

Attiláné a 02.09.2015

Igen vannak szellemek én is tapasztaltam már .Engem csak megérintettek .De jósnő segítségével sikerült elküldeni.

  Asztro Show a 10.09.2015

  Kedves Attiláné! Teljesen igaza van, egy igazi szakember sok mindenben tud segíteni. Ha szeretne kérdéseire pontos választ kapni, akkor hívja ezt a telefonszámot 0690633991-es (485Ft/p) és kérje Tündér Lilit a 954-es kódról.

laszlo a 13.08.2015

Engem is kisertenek de nem szellemek ram a demonok s ordogok vadasznak. van ami ved de van ket demon mivel semmit se birok kezdeni s erosen ram vannak kattanva. az eletem is romokban kiutat se talalok. kuzdok a valo vilagba s kuzdok a lenyekel megallas nelkul. az a baj hogy az egyik leny belzebub ki fojton ram tor. a masikat nem tudom ki csak kepileg szavakkal leirni

  Asztro Show a 15.08.2015

  Kedves László! Ezektől a démoktól és szellemektől mindeképp meg kell szabadulnia, mert mégnagyobb problémát fognak Önnek okozni, megkeserítik egész életét. A leírása alapján már nagy a baj, hívja szakembereinket, míg nem késő! Eléri Ágnes jósnőt a 313-as kódon, 06 90 603 411-es számon (381 Ft/perc), aki segíteni fog Önnek megszabadulni tőlük, hogy teljes életet élhessen!

  erzsike a 17.08.2015

  hívni nem tudok mert nincs rá modom anyit szertnék hoza szolni az egész hoz hogy én hiszem eben mert énis ugy vagyok hogy vilanyalat tudok aludni mert félek mert mindég valaki meletem van és hányszor ma van ojan erom sajat onmagamba mondom mutasd meg magad de akora eltunik de mindég ugy éreztem meg fogtam valamit vagy a lábat vagy a kezit és hideg maradok tole ara fel ijedem és a szivem ojankor gyorsan dobog akor nehezen szedem a levegot. és a családomnak nem mondom mert nem akarom elijeszteni még oszt aszt gondunák hogy kezdem bolonduni de ez valoság ami velem torténik ojankor átkozolodok oszt nagy nehezen el megy de ez mindég hajnalba torténik meg velem ki lehet vajon mit akar szeretném ha ezt a szelemet el kudenék tolem

   Asztro Show a 17.08.2015

   Kedves Erzsike! Szakembereink akkor tudják a szellemet elküldeni Ön mellől, amennyiben felhívja őket: a 06 90 60 411-es számon (381 Ft/perc) kedvezményes számunk! Fontos lenne annak érdekében, hogy nyugodt éjszakái legyenek! Ágnes jósnő ezzel foglalkozik a 313-as kódról!

Hagyj hozzászólást

*