Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Valentin-napi mágia

Valentin-napi mágia

Dátum: 14.02.2013

Valentin-nap – azaz nálunk Szent Bálint-nap – a szerelem és a szeretet kifejezésének a napja. Ezen a napon talán mindannyian elgondolkozunk azon, hogy vajon mivel is lephetnénk meg kedvesünket, szerettünket. Talán sokan tudják, Valentin-napon egy szent emlékét ünnepeljük, aki tisztelte a szerelmet és a romantikát. Ilyenkor az emberek szerelmes üzeneteket cserélnek és megajándékozzák egymást, sőt nyíltan szabad emlékezni az elmúlt szerelmekre is.

ITT segítünk pár tippel, hogyan válhat még hatékonyabbá a szerelem bevonzás!

 

Viszont ezen a napon fontos tartózkodni a sértéstől, sértődékenységtől, vitától, haragtól.  Valentin-napkor elfogadott, hogy egyoldalú szerelem esetén a „szenvedő” fél üzenetet küldjön a szerelmének. Épp ezért a szerelem mágiáknak ezen a napon sokkal nagyobb a hatékonysága. Így a szerelemi varázslatokat és a szerelemkötést is legjobb ezen a napon elvégezni, bár én ennek az utóbbi megoldásnak nem vagyok a híve, hisz a fehér mágia lényege, hogy akaratán kívül egy másik ember sorsába nem avatkozunk bele, az önsors rontásról nem is beszélve.

rtl_szerelem

 

Ha ezeket a tárgyakat magánál hordja, szerelmi élete jobb lehet, mint valaha! Kattintson IDE!

 

Viszont egyéb más szerelemmel kapcsolatos jóslást és mágiát érdemes Valentin-napon elvégezni.

Párkapcsolatban élőknek – szereteterősítő és problémaoldó mágia javallott. Kellékek: rózsaszín gyertya, egy fotó a társáról, papírlap és íróeszköz.

Tegye a gyertyát maga elé úgy, hogy a fénykép és az üres papírlap elférjen ön előtt az asztalon. Gyújtsa meg a gyertyát, és a papírlapra kezdje leírni a kívánságait a kapcsolatáról. Fontos, hogy minden kívánság között nézzen a fotóra, majd a gyertyáról egy csepp viaszt cseppentsen a papírra. Fontos még az is, hogy a vágyak önről szóljanak. Például: „Kívánom, hogy Gáborral türelmesen tudjunk beszélgetni, mert ez boldoggá tesz ENGEM a kapcsolatunkban”. Hiszen, ha ön boldog, ez hatással lesz Gábor szeretetére is.

Kapcsolat kezdeténél és párt keresőknél vörös gyertyát kell használni. A kapcsolat elején állók elvégezhetik az előző szertartást a vörös gyertya segítségével, természetesen az ő esetükben más vágyak kerülnek majd a papírra.

Az egyedülállóknak egy másik mágiát érdemes elvégezni. Kellékek: piros gyertya, vörös rózsa szirma, vörös papír vagy anyag. Ahogy már többször írtuk, és köztudott is, a piros szín a szerelemhez kötődik. Így egy kis piros anyagból szerelmet bevonzó tárgyat vagy tartót készíthetünk magunknak ezen a napon a gyertya lángja mellett, miközben az általunk ideálisnak tartott partner tulajdonságait soroljuk fel magunkban, vagy akár fennhangon. A kellékekből készítsünk piros talizmántartót, amibe beletehetünk további szerelmet bevonzó tárgyat, mint például kis piros szívet, vörös rózsa szirmát, majd ezt legalább 7 napig hordjuk magunknál – a kézitáskánkban vagy akár a nyakunkban. Az eredmény nem marad el.

 

Szeretné szorosabbá fűzni jelenlegi kapcsolatát, vagy végre-valahára rálelni az igaz szerelemre? Akkor ne bízza a véletlenre és a szerencsére, inkább kérje ki a legjobb fehér mágusok segítségét! Keresse bizalommal Virágot vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik számtalanszor bizonyították már nagy tudásukat párkapcsolatban élők, és szinglik körében egyaránt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (8)

marianna a 14.07.2014

szeretném tudni h valojában mikora fordul jobbra az anyagi helyzetem.

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Marianna! Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Pénzenergia küldéssel és cigánykártyával is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Katalin a 14.04.2014

Szeretném tudni van-e rajtam átok. Mert már régóta nem sikerül semmi. Kérem ha átok van rajtam vegyék le rólam .1968.11.10

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Katalin! Tündér Lilit ajánljuk Önnek ,melléke: 954. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Anna a 11.02.2014

Nagyon jók azok a cikkek, amiket eddig olvasgattam.Sok hasznos gyakorlati útmutató van bennük, örülök, hogy tudásukat közzé teszik és nem irigylik másoktól. Felkötöttem a 9 csomós piros cérnát a bal csuklómra, mert a szomszédomban lakik a Sátán, hiába szedem ki a szögeket magamból, mindig visszateszi. A családom szenvedése is határtalan! Be fogok számolni a hatásáról.

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Anna! Örülünk, hogy olvassa cikkeinket. ! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Sandor a 10.12.2013

Segitseguket kerem a kovetkezo dologban , egasseget a csaladomnakn ,nekem egy jo munkahelyet es penzt ami nagyon szukseges mert nagyon szuk a penzunk , en 43 eves vagyok. Koszonom a segitseget.

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Sándor! Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke:340. Segíteni fog Önnek a pénzteremtő energia közvetítésében és anyagi helyzete javulásában. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*