Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szellem

Van szellem körülötted? Tudd meg most!

Dátum: 21.06.2015

Nem az ajtócsapkodós és a tükrön üzenetet hagyó Spielberg rendezésében bemutatott szellemektől kell igazán tartanod. Léteznek olyan lelkek is, akik hollywoodiasan jeleznek, de szerencsére ez elég ritkán fordul elő.

A Te otthonodban bolyongó lélek egyáltalán nem biztos, hogy szeretné, hogy érzékeld a jelenlétét. Lehet, hogy azért nem, mert a Te energiádból táplálkozik, és ha ennek tudatában vagy, akkor megszabadulhatsz tőle. Előfordulhat, hogy a lakáshoz ragaszkodik és semmiképpen nem szeretné, hogy tudomást szerezz a jelenlétéről, nehogy elüldözd onnan.

A legnehezebb azoknak a szellemeknek az észlelése, akik nem akarják, hogy felfedezd a jelenlétüket és semmilyen jelet nem adnak. Természetesen léteznek trükkök, amelyekkel tőrbe csalhatod őket.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák, anyagi segítség

A szellemek nem szeretik a klasszikus zenét. Kapcsolj be bármilyen klasszikus zeneszámot, gyújts egy fehér gyertyát és figyeld a lángját. Ha semmilyen szél, huzat nincs a lakásban, de a gyertya lángja mégis mozog, akkor biztosan van szellem az otthonodban.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy egyedül, és gyakran nem érzed jól magad a saját bőrödben, illetve a lakásodban, akkor kérd tanácsadóinktól, hogy nézzék meg, van e körülötted szellem! Ágnes és Tamara jósnőink segíthetnek a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), megállapítják, hány szellem él az otthonodban, illetve körülötted, és megszabadítanak tőlük!

Néhány apró jelzés, amire érdemes odafigyelned:

  • Az elektromos készülékek újraindulnak, vagy kikapcsolódnak anélkül, hogy hozzáérnél.

  • Gyakoriak az áramkimaradások (pár másodperces áramszünetet legjobban az elektromos óra jelzi, mert újra be kell állítanod).

  • Gyakran kiráz a hideg minden ok nélkül.

  • Valamilyen ajtó nyikorog a lakásban, pedig már többször megoljoztad.

  • Több növényed is kiszáradt már, pedig rendszeresen öntözted.

  • Éjszaka többször is felébredsz, és erős szomjúságot érzel.

 

Ha a fent említett furcsaságokat nem csak az otthonodban tapasztalod, hanem máshol is, akkor a szellem hozzád van tapadva, és mindenhová követ Téged. Ez sajnos nem jó hír, és azonnal lépned kell, hogy mielőbb megszabadulj tőle! Több jós és jósnő dolgozik Asztro Centerünkben, akik az ezotéria ezen ágával foglalkoznak, ők gyorsan megszabadítanak a rád tapadt entitásoktól, még mielőtt egy szellem támadás érne! Ez egy olyan energetikai támadás, amely ellen nehéz védekezni, és hónapokig érezhető a hatása, jobb tehát megelőzni a bajt és elküldeni a szellemeket, majd egy védelemmel lezárni az energiamezőt, hogy ne tudjanak újra a közeledbe férkőzni.

A szellemek igen veszélyesek, amint a videón is látszik. Akár balesetet is előidézhetnek, ezért kérj egy védelmi pajzs-rituálét, amely által egy évig biztonságban lehetsz, és nem kell aggódnod azon, hogy mikor érkezik újabb hívatlan „vendég” az otthonodba. Ez a rituálé védelmet nyújt a fekete mágia, a rontás, átok, és egyéb negatív energiák ellen is.

szellem, szellemek, kísértet, szellem az otthonomban, szerellem körülöttem, szellemlevétel, szellem elküldése

 

Kérheted a rituálét külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Nem biztos, hogy rosszindulatú szellem van körülötted, lehetséges, hogy valamelyik eltávozott hozzátartozód látogatott meg és üzenni szeretne. Megpróbálhatod megfejteni az üzenetét egy Ouija tábla segítségével, vagy Karola sámánasszony cikkje alapján talán sikerül felvenned velük a kapcsolatot. Ha mégsem, akkor kérj segítséget jósainktól és tudd meg, kinek a lelke van körülötted, és milyen üzenetet szeretne átadni. Ha az üzenetet sikerült átadnia Neked, a szellem általában magától távozik.

 

Tapasztaltál már paranormális jelenségeket? Láttál, fotóztál már szellemet? Ha igen, akkor lehet, hogy különleges képességeid vannak, amelyeket érdemes kiaknázni.   Meséld el nekünk a tapasztalataidat a 06 90 633 991-es  telefonszámon (485 Ft/perc).

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*