Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Védd meg magad a negatív energiáktól!

Védd meg magad a negatív energiáktól!

Dátum: 24.03.2016

Sokat tehetsz annak érdekében, hogy te is megvédd magad a negatív energia ellen. Néhány fontos dolgot kell csak megtenned vagy elengedned ahhoz, hogy tudd, az újabb ilyen jellegű „támadások” ellen hogyan védekezz.

1. Változtasd meg a gondolkodásmódodat! Neked kell megtenned az első lépést. Ha te negatívan gondolkodsz, akkor a legerősebb negatív energiák kerülhetnek rád, nem mellesleg blokkok is.  Blokkolod magad azzal is, ha ilyen mondatok hagyják el a szád: nem vagyok ehhez elég jó, nekem ez nem fog sikerülni, nem megy, szegénynek születtem, ez a sorsom, stb.

 

Kattints IDE és tudd meg, melyek a leghatékonyabb tárgyak a bőségbevonzásra!

 

2. Figyelj arra, hogy mit mondasz! Az előzőek fényében a negatív energia ellen a legegyszerűbb módszer, ha a fentiekben leírt mondatokat átformálod pozitívvá. Mondd ezeket: sikerülni fog, elérem, amit szeretnék, minden rendben lesz, és hasonlók.

negativ energia ellen

 

 

3. Vigyázz, hogyan viselkedsz, ha panaszkodnak Neked! Véletlenül se éld magad át mások rossz helyzetébe! Meghallgathatod, hogy mások mit mesélnek, panaszkodnak, de semmiképp se gondolkodj el azon, hogy te hogyan cselekednél ilyen helyzetben, mert ezzel máris befogadtál egy vagon negatív energiát. A legjobb, ha az ilyen személyeket elkerülöd, amennyire csak lehetőséged van. Ha nincs, és egy ilyen illető egy közeli hozzátartozód, akivel nem igazán kerülhető el a gyakori találkozás, kérj egy védelmet szakembereiktől!

 

Egy kis szerencsére vágysz? ITT tudod meg, milyen növényt szerezz be!

 

4. Meditálj és hallgass spirituális zenéket! Ha még nem tudod, hogyan kell helyesen végezni a meditációt, kérd ki jósaink segítségét, akik megtanítanak rá! Hidd el, nagyon sokat fog segíteni minden negatív energia ellen! Spirituális zenéket találhatsz az interneten is, érdemes hallgatnod őket. Ellazítanak, megtisztítják elmédet a rossz gondolatoktól, elűzik a negatív energiák egy részét.

negativ energia ellen

 

Alkalmazz mantrákat! A mantrának is hihetetlen ereje van a negatív energiák ellen. Kitalálhatod saját mantrádat is, ami hangozhat pl. így is: „Kivédem a negatív energiákat, csak jó dolgokra gondolok.” Ezt naponta többször kell ismételned, de a legjobb, ha személyre szabott mantrád kérsz egy szakembertől, így biztosan hatni fog!

 

Húsvétig mindenképp kérj vizsgálatot, és ha bármilyen negatív energia van rajtad, szabadulj meg tőle minél előbb! Így lesznek az általad használt technikák hatásosak a későbbiekben! Ágnes segít megtanítani hatékonyan védekezni a negatív energiák ellen, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Bármikor hívhatod, és eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Irén a 07.03.2017

Kedves Karola megkaptam az üzenetét ,Üzentek a túlvilágról hozzám tartozók ?Nem tudom hivni kérném a segitségét ebben.

    Asztro Show a 07.03.2017

    Kedves Irén! Karola vagy kollégái szóban tudják átadni az üzenetét, nagyon fontos, és nem írhatják ide! A 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) eléri jósainkat akár várakozás nélkül. Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*