Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Védelem a kísértetek ellen

Védelem a kísértetek ellen

Dátum: 08.08.2013

Maga a cím feltételezi, hogy ártó szellemekről van szó. Ezt azért fontos tisztázni, mert észlelhetünk olyan szellemet is, aki nem ártó szándékkal közelít – lehet elhunyt társunk, vagy más hozzátartozónk, akit a szeretet tart mellettünk -, csak a bennünk élő félelem a túlvilágtól teszi jelenlétét félelmetessé.

Ez utóbbi esetben könnyebb dolgunk van, mert ilyen esetnél egy meggyújtott gyertya mellett képzeletben összehívjuk elhunyt hozzátartozóinkat és egyszerűen elmondhatjuk, hogy érzékeltük valamelyikük jelenlétét és tudomásul is vettük, de megkérjük, ne jelezzen többet, mert bennünk félelmet kelt ezzel. Általában szeretetkapcsolatnál ez elegendő szokott lenni, így érdemes előbb ezzel próbálkozni.

Ha viszont a jelzések továbbra is fennmaradnak és ez mellé még negatív életesemények sorozata is társul, akkor nagy valószínűséggel ártó kísértettel van dolgunk. Ezekben az esetekben legjobb, ha a hitünk szerint szertartással járunk el. A szertartás kelléke ehhez egy szenteltgyertya és egy kevés szenteltvíz a templomból. Majd a gyertya lángja mellett imádkozhatunk a szűzanyához, hogy vegyen oltalma alá bennünket, vagy az otthonunkat, és tisztítson meg minden ártó energiától. Ezután a szenteltvízzel keresztet vetünk, vagy ujjunk hegyével egy keveset spriccelünk minden helyiségbe. Az angyalokhoz is fordulhatunk segítségért. Érdemes egyenesen Mihály arkangyalhoz fordulni, hogy távolítsa el a közelünkből az ártó, rossz kísértetek jelenlétét. Utána egy meditációs gyakorlattal szintén egy gyertya lángja mellett rózsaszín (szeretetet szimbolizálja) védőburokkal vegyük körbe magunkat, vagy az otthonunkat képzeletünkben. Ezt a tisztítás után eleinte naponta, később hetente, majd havonta ismételjük meg legalább egy fél évig.

Ártó szellemmel kapcsolatos erőteljes jelek:

Alvászavar rossz álmokkal
Fáradékonyság
Ingerlékenység
Hidegérzet
Éjszakai légszomjak

Megváltozott viselkedési reakciók

Új, idegennek tűnő szokások
Megváltozott szexuális érdeklődés
Nehézségek a tanulásban, kapcsolattartásban
Házi kedvencünknek megváltozott a viselkedése velünk szemben
Depresszív életérzés – „úgy sem sikerül”, „nem vagyok elég jó”, „nincs kedvem hozzá”
Testi tünetek – fejfájás, fülzúgás, vagy az ártó szellem egykori betegségének tünete kórelőzmény nélkül
Sugallatok
Megmagyarázhatatlan félelmek

Hagyj hozzászólást

*