Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Védelem a szerelmi kötés ellen

Védelem a szerelmi kötés ellen

Dátum: 07.06.2013

Bár minden kötés, rontás és ártó szándék visszaszáll arra, aki végzi ezt a rituálét, még is sokszor tapasztaljuk, hogy rossz szándékból ártani akarnak, illetve a túlzott birtoklási vágy miatt szerelmi kötést akarnak ránk tenni. Akkor, ha úgy érezzük a szerelmünk túlzottan féltékeny, ellenőriz, minden lépésünkről tudni akar, nem tud mással élni csakis a kiszemelttel, akkor mindenképpen szükséges a védelem. Rosszabb a helyzet, hogy ha „ meg akarnak szerezni” valakit, mert esetleg még foglalt, vagy csak ezután akarjuk megismerni, hiszen akkor nem tudhatja,  mit szándékozunk tenni.

Kérhetünk védelmet erre avatott személytől, de saját magunk is elvégezhetünk egyszerűbb szertartásokat. Mi nem tudunk ezzel ártani, csupán magunknak segítünk.

Éppen ezért célszerű megelőzni a gondot és a védelmet magunkra tenni.

Nézzünk egy pár egyszerű, otthon is elvégezhető gyakorlatot:

Vizualizáljuk az auránkat, ahogy körbe vesz minket. Lássuk szép fényesnek, tisztának. Képzeljük el, ahogy kívűlről beborítjuk tükörrel. Ezek a tükrök visszavernek minden kötésre irányuló próbálkozást. Ez a gyakorlat az energiavámpírok támadására is hatásos.

Adjunk magunknak áldást az életünkre, képzeljük el, hogy a fény beborít minket és az áldás is körülvesz. Nem hatol át rajta semmilyen szerelmi kötésre irányuló szándék.

Célszerű időnként a védelmet a szerelmi kötés ellen megerősíteni 2-3 havonta, akkor is, ha magunk végezzük és akkor is, ha szakemberhez fordultunk korábban. Aki a védelmet ránk teszi, a saját egyéni módszerét használja, általában 1 órás munka és aktív közreműködést igényel. Kaphat a védelem készítőjétől még feladatokat otthonra is, megerősítő munkát. Mindenképpen vegyük komolyan, azt is, ha otthon még lesz teendőnk, mert a kötések, ezek a szemünk számára láthatatlan energiák sajnos nagy károkat tudnak okozni az életünkben,

 

Hagyj hozzászólást

*