Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Védelem az energiahiány ellen

Védelem az energiahiány ellen

Dátum: 30.05.2013

Az energiahiány sok minden által ki lehet váltani, főleg így tavasszal. Ennek az oka lehet vitaminhiány, a napfény hiánya, de előfordulhat, hogy évszaktól függetlenül energiakészletünket negatív gondolatok merítik le, sőt az is, hogy mások viszik el energiáink nagy részét. Így először nagyon fontos kideríteni az okokat. A vitamin és napfény hiányát könnyebb pótolni, hisz mára számos étrendkiegészítőből válogathatunk, vagy fényterápiás eszközöket, mint a szolárium is igénybe vehetünk. Nehezebb a dolgunk az egyéb energiavesztésnél, mely ráadásul hosszabb távon már társulhat depresszív életérzéssel, önértékelés csökkenésével, mely nem csupán magánéletünket keserítheti meg, hanem kihathat egész életünkre is.

Így igen fontos, hogy védekezzünk az energiahiány ellen, még akkor is, ha nem sikerül az eredendő okokat feltárni. De főként, miként is tegyük ezt? Figyeljünk oda az étrendünkre, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozzunk, de közbe ne együk túl magunkat és lehetőleg csökkentsük a napi kávéadagot, vagy nassot. Legalább 5-10 percet tornázzunk otthon és legalább ennyit sétáljunk naponta a szabadban. Téli vagy hosszasan borús időszakban hetente egyszer menjünk el szoláriumba, vagy egyéb fényterápiát vegyünk igénybe – ez akár még gyertyaláng figyelése is lehet, ha közben elképzeljük, hogy a fényének ereje átjárja a testünket. Minden nap hallgassunk zenét – a meditációs zene mellett ez lehet tánczene is, mert az is élénkít. Csökkentsük a negatív hírműsorok hallgatását, mert ezek is depresszív életérzést erősítenek bennünk. Segítsünk másoknak, mert ez – és a szeretet –pozitív energiák áramlásával jár, plusz növeli az önértékelésünket, ami szintén energetizál bennünket.

A legnagyobb energiavesztésünk, ha csökken az önértékelésünk. Ez utóbbi viszont könnyedén visszaszerezhető, ha minden nap leülünk végiggondolni a napi jócselekedeteinket vagy nap közben tudatosan olyan dolgokra is többször visszaemlékezünk, ami örömöt okozott. Ez lehet ápoltsággal, csinossággal, divatossággal, kedvességgel, másokon való segítéssel, főzéssel, munkavégzéssel kapcsolatos. Sőt esetleg egyet kiválasztva dicsérettel illetjük magunkat és megjutalmazzuk érte valami aprósággal, ami akár öt perc pihentető zenehallgatás, vagy egy kisebb adag finomság elfogyasztása is lehet.

De talán a legfontosabb a mások által elvitt energiavesztés elleni védekezés.

Ennek is több előidézője lehet, mint a rontás, átok vagy egy szellemlény közelsége. Talán furcsa, de ezek ellen két ellentétesnek tűnő módszer a legmegfelelőbb. Ha közeli élő személyről van szó, akkor meg kell tanulnunk kedvesen, tiszteletteljesen és szeretetteljesen nemet mondani a túlzó igényeire. Ha szellemlény, energiavesztés esetén meg kell kérni, hogy távozzon, még ha közeli hozzátartozóról van is szó – ha nem sikerül távozásra bírni, szakembert is hívhatunk. Ha viszont ellenség vagy rosszakaró – lehet számunkra ismeretlen személy is – küldi felénk a negatív energiákat (átok, rontás), a napi szintű meditáció segíthet, amikor képzeletben egy szeretetburokkal védelmezzük magunkat a támadásokkal szemben, miközben megbocsájtás közepette sajnálatunkat fejezzük ki a „támadónak”.

A felhasználók hozzászólásai (2)

bea a 23.04.2014

a nagyapäm häzäban aki ott halt meg furcsa zajokat lepes hangokat hallottunk zärt heisegben fuvallatot ereztünk es az eggyik ajto magätol kinyilt

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves !
    Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Asztológiával és energiaküldéssel is foglalkozik. Átokviszgálatban is segíthet Önnek.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*