Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Védelmi mantra betörők és pénztárca tolvajok ellen

Dátum: 14.11.2018

A védelmi mantra segíthet abban, hogy elkerüljük a ránk leselkedő veszélyeket. A lopás, betörés egy nagyon gyakori gond, hiszen nem mindenki teheti azt meg, hogy jó környéken vegyen ingatlant. A pénztárcák a zsebtolvajok célja, míg a betörők az otthonokba surrannak be, amelyek kevésbé védettek. Sajnos a legtöbb otthon ilyen. Lehet a tiéd is az, hiszen nem mindenki teheti meg, hogy sok pénzért riasztót, biztonsági rendszert tartson fent.

A védelmi mantra abban segít, hogy el tudd kerülni a rossz embereket, pénztárcád és otthonod védve legyen!

 

Erős a hited, úgy érzed, imád meghallgatják? Vedd fel Szent Mihállyal a kapcsolatot! ITT megtudhatod, hogyan!

A védelmi mantra használata egyszerű, akár betörő, akár pénztárca védelemre használod. A mantra lényege, hogy addig ismételd, amíg egy taszító energiát nem kezdesz magadból kibocsátani, így kerülve el az ártani akaró embereket.

 

Védd meg magad a sötét, rossz erőkkel szemben is! ITT megtudhatod, hogyan teheted!

 

Nálunk titkos, beavatott mantrák vannak, amelyeket elég négyszer-ötször elismételned, hogy hatásos legyen. Éppen ezért, ha szükségesnek érzed a védelmi mantrát, úgy érzed, kell a pénztárca védelem, kell a betörő elleni védelem, akkor tárcsázz! Hívd Bettinát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérd a titkos védelmi mantrát pénztárca tolvajok és betörők ellen!

 

Mihály arkangyalhoz egy mágiát is intézhetsz, így jelezve neki, hogy védelemre szorulsz. Tudd meg ITT, hogyan csináld!

ezoterikus kalendárium

A védelmi mantrát pénztárcára természetesen akkor kell használnod, amikor elmész valahová és viszed a pénztárcád. Ezt érdemes minden alkalommal használnod, ha kilépsz a házból és nálad van a pénztárcád. A betörők elleni mantrát akkor használd, mikor több órára, esetleg napra hagyod el otthonod, vagy ha azt érzed, hogy valaki figyel és be akar otthonodba jutni. A két mantra nem csak az otthonod és a pénzed védi, hanem a meglévő pénzmágia erejét is felerősíti, nem engedi azt sem, hogy szerencséd blokkolják vagy éppen ellopják!

 

Ne csak a kiadásokat és károkat kerüld el, növeld meg jelentősen bevételeidet! Rád vár 2018. legsikeresebb pénzvonzó szertartása, ami anyagi biztonságot adhat neked és családodnak is, rövid időn belül! Keresd érte Bettintát vagy Violát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*