Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A védő angyalok

Védő angyalok

Dátum: 22.11.2012

A biztonságérzet az, amire már az anyaméhben szükségünk van az egészséges testi és lelki fejlődésünk érdekében. Ha az anya rettegésben, bizonytalanságban él a terhesség ideje alatt, az mindenképpen kihat a magzatra, és egyben a születendő gyerek későbbi fejlődésére.

A szorongás  a legkülönfélébb pszichoszomatikus betegségek forrása. Olyan betegségeket generálhat mint pl. depresszió, pánikbetegség, gyomorfájdalmak, ismeretlen eredetű mellkasi fájdalom stb. Jobb lenne tehát, ezeket a betegségeket idejében megelőzni, de felmerül a kérdés, hogy hogyan tudnánk felülemelkedni ezeken a félelmeinken. Hogyan küzdhetnénk le olyan démonokat, amelyek végig kísértek az eddigi életünkön, és már annyira hozzánk nőttek, hogy az életünk részévé váltak.

Több módszer létezik a félelem leküzdésére, és ehhez érdemes segítséget kérni.

Kérhetünk segítséget szakembertől vagy akár az angyaloktól is. Nagyon sok védő angyal létezik, és nekik csak az a feladatuk, hogy segítsenek azoknak, akik szólítják őket.

A legegyszerűbb módszer a védő angyalok hívására a gyertyás technika.

Szerezzen be egy kék vagy  fehér gyertyát. A gyertyába karcolja bele az alábbi szimbólumot:

 

 

Majd szólítsa Cesariel angyalt, és a védő angyal azonnal az Ön segítségére siet.

Ezt ismételje meg hetente legalább háromszor. Két hónapon belül a félelmei távoznak és ez hamarosan megmutatkozik az életének minden területén.

Érdemes a gyertya lángjába nézve elsorolni a félelmeket. Az összes dolgot, amelytől tart vagy ami miatt szorong. Ha felsorolta kérje meg az angyalt, hogy vigye le ezeket a félelmeket és segítsen megteremteni az ön lelki békéjét és a belső harmóniát. Képzelje el amint az angyal elhelyezi az Ön félelmeit egy képzeletbeli dobozba és elviszi őket.

 

Ha tudni szeretné ki az Ön személyes védő angyala, akkor keresse az Asztro Center munkatársait bizalommal, mert ők feltudják venni a kapcsolatot az Ön őrangyalával és segítenek a félelmek eloszlatásában is.

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

Hagyj hozzászólást

*