Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

álom

Visszatérő álmaink

Dátum: 22.07.2014

Az álmok sokszínűségéről már beszéltünk, és bizonyos fajtáit is szemügyre vettük. Nézzük most meg, mit is jelentenek, vagy miért is jönnek létre a visszatérő álmok, melyek még a legracionálisabb embert sem hagyják nyugodni? Vajon üzenetet hordoznak, vagy csupán elménk játékai ezek? Azt kell mondanom, hogy mindkettő lehetséges, hiszen személyes szimbólumrendszere Önnek is egyéni, tehát megfejtésükhöz érdemes végső soron szakembert megkérdezni, ha már valóban négyszer-ötször megismétlődnek a momentumok. Ezt megteheti az Asztro Centerben, a nap 24 órájában, csak hívja a számot!

Lehet, hogy a visszatérő álmokat pont az okozza, hogy rossz helyen van az ágya. Olvasson a vízerekről bővebben ITT!

 Jázmin, 522 kód, jósnő, ezotéra, kártya jóslás

De nézzük csak, milyen különböző esetekből is jöhetnek létre a visszatérő álmok. Itt van egyrészt a blokkolt tudatállapot. Egyik ügyfelem mindig azzal keresett meg, hogy a párjáról álmodik rosszat, folyton megcsalja őt a legjobb barátnőjével. Természetesen az agy üzent, hogy kapcsolatukban valami nem úgy működik, ahogy kellene, a féltékenysége ezért vetült ki az álmaira. Párja ugyan sosem csalta őt meg, mégsem voltak képesek arra, hogy harmonikusan együtt kapcsolódjanak ki. Végül egy párterápia oldotta meg a gondokat, amire mindketten eljöttek hozzám. Természetesen más jellegű blokkok is kialakulhatnak, akár egy vitás helyzet miatt, akár anyagi gondokkal összefüggően, de a lényege mindnek ugyanaz, a tudatalatti üzen, hogy oldjuk meg a problémát, vagy legalább vegyük azt észre!

 

Kiegyensúlyozott életere vágyik? Akkor kattintson IDE!

 

A másik leggyakoribb visszatérő álom a félelmeink bevonzása. Bár itt már fontos, hogy jobban ismerjük az univerzális szimbolikát, hiszen az, hogy egyik félelméről álmodik, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy csupán ennyi a megfejtés. Egyik ügyfelem arról álmodott gyakran, hogy húzzák a fogát. Valljuk be, ki szeret a fogorvosnál ülni? Senki, Ön sem, igaz? Ám ügyfelemnél ez az álom azt jelentette, hogy fél, hogy nem lehet gyermeke. Régóta próbálkoztak ugyanis kedvesével a baba-projekttel, de eddig nem volt eredménye. Később elmentek orvoshoz, és kiderült, hogy nincsen baj az egészségükkel, csak idő kérdése a dolog, ezért a rossz álmok is megszűntek, mert már nem görcsölt annyira a dolog miatt.

 Gábriel jósnő, 323 kód, ezotéria, karma, numerológia

Ha már a félelmeknél tartunk, akkor nézzük a vágyainkat. Sajnos mindenkit ki kell ábrándítanom, ha arról álmodik, amire vágyik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is fog valósulni. Volt olyan esetem, mikor egy illető folyton a tengerpartról álmodott, amibe a lelke mélyéig szerelmes volt. Sajnos csak sok év múltán jutott el Görögországba, ám legalább álmaiban időnként láthatta vágyai tárgyát, ami a napját feldobta. Miután sikerült valóra váltani a vágyát, utána is megesett, hogy megelevenedtek éjjel előtte a fodrozódó hullámok.

Természetesen több más okból is lehet valakinek visszatérő álma. Vannak az előrejelző, vagy éppen inkább figyelmeztető álmok, melyekre érdemes nagy hangsúlyt fektetni. Ezt úgy vehetjük észre, ha valami nagyon oda nem illő dolog elevenedik meg az éjszakáinkban. Például, ha Ön sosem szokott mondjuk autókról álmodni, ám újra és újra megjelenik egy bizonyos kocsi az álmaiban. Vagy, mint egyik ügyfelem esetében, aki sosem repült még repülőgéppel, és nem is tervezte azt, mégis szinte minden éjszaka arról álmodott, hogy fent utazik egy kétszemélyes gépen. Később aztán barátai elhívták őt síelni, ahol még szintén sosem volt. Mikor gyakorolt a lécekkel, egyszer csak látott egy kicsi, kétszemélyes repülőt a hegyek felett elsuhanni. Ekkor éppen hogy elkerülte azt a síelőt, aki fentről érkezett, és majdnem teljesen magával taszította. Nagy szerencséje volt, mert hatalmas baleset lehetett volna belőle.

 Zayra, 557 kód, jósnő, ezotéria, kártya jóslás

Van még egy fontos fajtája a visszatérő álmoknak, amikre most nem térek ki, hiszen az egy külön téma. Ezek a rontásoktól, vagy egyéb természetfeletti hatásoktól származó képek, szimbólumok. Közös ismertető jelük ezeknek is, hogy olyan dolgok jelennek meg bennük, amikre alapvetően nem gondolnánk. Lehetnek félelmetesek, vagy éppen borzasztóak, de sokszor megesik, hogy egyik sem, csupán különösek. Hamarosan ezekről is fogunk beszélni, hogy minél biztosabban felismerhesse, ha rontás vagy átok van Önön, és segítséget kérhessen eltávolításához!

asztrológia, chat, jóslás, asztrológus, csevegés

Folyamatosan megjelenik ugyanaz az álomkép álmában? Esetleg furcsákat álmodik, és szeretné megszüntetni azok, szeretné megtudni, mit is jelentenek pontsan? Akkor hívja a legjobb álomfejtőket, Etát vagy Marcus Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), akiket elér külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*