Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Visszatérő gyilkos kísértet

Visszatérő gyilkos kísértet

Dátum: 15.11.2015

Különös események foglalkoztatják egy romániai település lakóit. Ebben a nem is olyan távoli faluban már évtizedek óta különös halálesetek történnek azonos helyszínen, és azonos időben. Azt mondják, a város egyik polgármesterének szelleme enyhíti így haragját, és minden tizedik évben áldozatokat szed.

Az első titokzatos haláleset 1977.július.7-én történt, amikor egy fiatal férfi holttestére bukkantak a városháza mellett. A helyszínre érkező hatóságok elborzadva látták, hogy a tetem borzasztó állapotban volt, mintha kicsavarták volna. Csontjai szilánkokra estek szét, és a testben egy csepp vér sem maradt.

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, médium, tisztánlátó, számmisztika, telefonos jóslás, sikersztori

Tíz évvel később ugyanezen a helyszínen egy másik férfi holttestére találtak rá a járókelők. Az embertelen gyilkosságra a mai napig nem találtak magyarázatot, mint ahogyan a 1997-es és vérengzésre sem. A nyomok hiánya tovább fokozza a rendőrség tehetetlenségét. Egyetlen egy alkalommal sem volt tanúja a gyilkosságnak, igaz, az emberek már régóta kerülik a régi városháza épületét.

 

Két fiatal azonban vakmerő vállalkozásba kezdett, amikor 2007-ben elhatározták, hogy felfedik a faluban történő rejtélyes gyilkosság leplét. Aznap felkészülve, videokamerával várták a legendás szellem eljövetelét. Semmi sem történt este 7 óráig, amikor hirtelen elkezdett csökkenni a levegő hőmérséklete, és a hideg szinte elviselhetetlenné vált. Ezután meglátták a vakító fényt, ami közeledett feléjük. Legalább három méter magas, ködszerű lény volt, amely vakítóan vibrálva, szinte a föld felett lebegett. Az egyik fiún bizsergető érzés lett úrrá és már futni akart volna, de nem tudott, mert a szellemlény magához akarta húzni. Szerencsére sikerült az utolsó pillanatban elszabadulnia, és így mindkét fiú megmenekült a gonosz polgármester szellemétől.

 

Az esetről egyikük sem szeretne beszélni, és azóta mindketten külföldre költöztek. Mára a faluban mindössze 17-en maradtak, és azt mondják, nem félnek a szellem támadásától és a haláltól sem. Mi azért kíváncsiak vagyunk, vajon 2017-ben is áldozatul esik-e valaki a visszatérő gyilkos kísértetnek?

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, szellem, szellem a házban, szellem támadás, szellemek

Szeretnéd tudni, hogy van-e szellem a házadban, vagy hozzád tapadva? Akkor kérdezd meg erről legjobb jósainkat, akik érzékelni tudják a szellemek negatív energiáját! Machita és Aurethiel bármikor segíteni tudnak a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*