Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szirmok

Vonzza be a szerelmet 2015-ben

Dátum: 10.01.2015

Az angyalok segítségével!

 

A szerelem és minden érzés közel áll az angyalokhoz. Az angyalok többnyire azt érzékelik, ahogy gondolunk rájuk, vagy arra, amit szeretnénk, ezért nagy segítség lehetnek ahhoz, hogy megtaláljuk a szerelmet. A gond azonban az, hogy bár viszonylag gyakran próbálnak minket terelgetni vágyaink felé, mivel nagyon halovány jeleket, sugallatokat adhatnak csupán, így nehéz azt megérteni, mit is várnak tőlünk. Ha például az angyaloktól kérne segítséget ahhoz, hogy megtalálja idén a szerelmet, érdemes beszereznie egy pakli angyalkártyát, hogy elősegítse a velük való kapcsolatfelvételt.

Angyalkártyával nagyon egyszerű jósolni, pontosabban kérdezni. Meg kell keverni a paklit és nagyon erősen, de nem görcsösen, arra gondolni, amire vágyunk. De nem elég gondolni, éreznünk kell, hogy mi is az a szerelem, amit meg akarunk élni, mert erre fognak reagálni az angyalok.

Ezt követően fel kell húznunk egy, ha rövidtávra, vagy három, ha egész évre, lapot. Ezeken a szimbólumokon aztán el kell meditálni, hogy mit is jelent számunkra. Ha például feljön az öröm angyala, akkor fontos, hogy megéljük valamilyen formában az örömöt. Ez lehet például egy mozi, egy kis szórakozás, egy fagyi a barátokkal. Ha a játék jött fel az angyalkártyák közt, akkor azt kell valahogy életünkbe lopni. Amikor olyan lapok kerülnek előtérbe, mint a veszteség, vagy a szomorúság angyala, el kell gondolkodnunk azon, hogyan is oldhatnánk fel ezeket az érzéseket magunkban, illetve miből erednek, mert akadályozó tényezők lehetnek.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

A horoszkóp útmutatásával!

 

A csillagokból érkező útmutatás valóban hasznos segítség lehet szerelemmel kapcsolatban. A szerelmi horoszkóp elkészíttetése az év elején sok lehetőséget feltárhat. Ha egyedülálló, akkor ebben kiderülhet, hogy személy szerint Önnek mikor van esélye megtalálni leendő kedvesét. Tanácsot adhat olyanban is, hogy mely időszakokban, hol érdemes keresnie, például munkahelyen, nyaralásban vagy az uszodában, esetleg a helyi karneválon. Bármi szóba jöhet, mert a szerelmi horoszkóp elkészítése során az asztrológus lényegében elbeszélget Önnel, s nem csak a csillagokat vizsgálja. Így lesz személyes a horoszkóp, és ezért éri meg ezt megcsináltatni, sokkalta jobban, mint az általános elemzéseket olvasni, hiszen azok középpontjában nincs ott Ön.

A szerelmi horoszkópot akár vonalunkon is megcsináltathatja, mert sok neves szakember dolgozik nálunk. Én magam is ezzel foglalkozom már évek óta, és azt kell mondjam, ez a legpontosabb jóslási és tanácsadási forma, mert itt tényleges számokról van szó, tudományos megfigyeléseken alapuló tényekkel.

Akkor is érdemes elgondolkodnia a szerelmi horoszkóp elkészíttetésén, ha párkapcsolatban van, de nem érzi tökéletesnek a szerelmüket. Ilyenkor csupán annyi a különbség, hogy saját születési adatain kívül párja adatait is be kell diktálja asztrológusának, aki segít majd Önnek, hogy ismét boldog szerelemben élhessen!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A belső harmóniával!

 

Minden egyéb technika mellett azonban a legfontosabb a vonzás törvényének szempontjából azonban az, hogy legyünk harmóniában önmagunkkal. Azok az emberek, akik görcsösen szeretnék megtalálni párjukat, vagy azt gondolják, hogy egyedül nem élhetnek teljes életet, azok tehát sokkalta nehezebben lelik meg a szerelmet. Ráadásul, ha meg is találják azt, sok esetben romlik el bizonyos időn belül, mert a vágy, hogy ne legyenek egyedül, kompromisszumokra készteti őket. Ezért a leghatékonyabb technika ebben az évben is, a szerelem bevonzására, ha összhangot alakítunk ki önmagunkkal, megpróbálunk boldogok lenni, kihasználjuk képességeinket. Mindeközben persze jó, ha kapcsolatban vagyunk az angyalokkal, a csillagokkal, és ha kapcsolatban van tanácsadójával, de az elsődleges szempont ez legyen!

Nem tud beszerezni angyalkártyát, vagy gondban van az értelemzésével? Akkor, ha biztos választ szeretne kérdéseire vagy szeretné mielőbb bevonzani az igaz szerelmet, akkor keresse fel Xalen jósnőt vagy Nero Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ők a legjobb szakembereink a szerelem terén! Eléri őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Tarts egy nagyszerű csapattal szeptember 29-én, hogy a szeretet, a béke és a bőség árassza el az otthonod!
Első lépésként kattints a “Csatlakozom” gombra!

Hagyj hozzászólást

*