Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Woodoo, az ősi varázslat

Woodoo, az ősi varázslat

Dátum: 02.02.2012

A woodoo egy vallás, Haiti-ből ered. Az elnevezés a vodun szóból származik, ami annyit tesz: Isten, lélek, szenttárgy. Eredete Dahomey királyságára vezethető vissza. Az idők folyamán keveredett az afrikai vallás elemeivel, sőt, a kereszténység jelei is erőteljesen jelen vannak benne. A woodoo képviselői hisznek abban, hogy minden mindennel összefügg, vagyis, ha egy dolog változik, az egy másik tényezőben is változást eredményez. A vallás másik tézise szerint, nem vagyunk különállóak, hanem mindannyian Isten egy részét őrizzük magunkban. Így tehát, ha valami rosszat teszünk egy embertársunkkal, ez a cselekedet visszaüt ránk (a hindu filozófiában ez a karma).

ITT megtudhatod, mi jelzi, ha esetleg átok vagy rontás van rajtad!

 

A woodoo alapján, ha szeretnénk valakire hatni, azt a személyt meg kell testesíteni. Varrni kell egy babát, ami lehet akár csak egy arasznyi is, a babába pedig be kell varrni minél több olyan dolgot, ami a kiszemelt áldozatot képviseli. Vérét, körmét, haját, ruháját, bármit, és kezdődhet a varázslás.

A woodoo ismét egyre szélesebb körben terjed. A legmodernebb világban is alkalmazzák ezt az ősi varázslatot. Ha visszamegyünk saját történelmünkbe, ott is megtaláljuk a woodoo-szerű eljárásokat, hiszen a magyarok sámánjai szalmabábból, rongyból készítettek babát, amit aztán elégettek vagy vízbe vetettek, hogy megszüntessék a benne lakozó rosszat, esetleg eltüntessék azt a személyt, akit a baba megtestesített.

Egy fekete mágus vallomását olvashatod ITT! Elmeséli, hogyan dolgozik.

 

Arról, hogy a woodoo miként működik, csak keveset tud a civilizált világ, mert nincs írott kánonja, szájhagyomány útján adják tovább a varázslók a titkot. Vigyázat, nem lehet a woodoo-val játszani! Aki ezt teszi, az veszélyes vizekre evez, hiszen a fekete mágiához és a rontások világához nyúl. Csak az fogjon hozzá otthon, aki vállalja, hogy a rontás, amit a woodoo segítségével hoz létre, akár vissza is szállhat rá!

 

A sötét erőkkel tehát nagyon vigyázni kell. Úgy érzed, Te nem tudnál senkinek se ártani? Sajnos nem vagyunk egyformák, és megeshet, hogy a Te közeledben is van olyan személy, aki rosszat akar Neked! Hívd Nerót vagy Kamillát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérdezd meg, van-e rajtad átok, rontás, esetleg fekete mágia! Ha van, segíteni fognak a levételben!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erzsébet a 20.12.2012

Bízom benn,hogy minden jól alakul és az emberek megtanulják szeretni tisztelni egymást.

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Erzsébet! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*