Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Xalebn 453

Xalen, az Asztro Center tündére

Dátum: 31.05.2015

Xalen régóta dolgozik Asztro Centerünkben, ezotériával pedig 20 éve foglalkozik. Az életét mások segítésének szentelte, ez a hivatása. Észrevettük, hogy mostanában egyre többen kérik a segítségét, és úgy gondoltuk, hogy megkérjük, mesélje el, mi a titka és mi az, amiben leghatékonyabban tud segíteni.

Egyik sikertörténete (a sok közül ) magáért beszél:

Általában a párkapcsolatok azok, amikre büszke vagyok, mert annyira rá tudok hangolódni a másik gondolataira, érzelmeire, hogy jobban megértem a tetteinek okát, mint ő maga. Ezért ezen a területen számtalan pozitív visszajelzésem van.

 

A hét elején kaptam egy hívást, ez a legfrissebb ebben az ügyben. Egy édesapa telefonált aggódva néhány hónappal ezelőtt, a lánya miatt, akit öt évi házasság után hagyott ott a párja, mert a nőnek orvosilag megállapított meddősége volt, és emiatt a veszekedések egyre elviselhetetlenebbek lettek. Én akkor elmondtam, hogy minden rendben lesz, hamarosan gyermekáldás elé néznek a lányáék és, hogy a lánya visszakapja a férjét pár hónapon belül. Az apa elég szkeptikusan fogadta, hiszen a veje már összeköltözött egy elvált munkatársnőjével. A magára maradt nő pszichológushoz járt, mert a problémák egyre csak tornyosodtak körülötte, és a megoldás reménytelennek látszódott. Türelmesek voltak a munkahelyén, de már ott sem tudott helytállni, így elbocsátották. Arra kértem az apát, vegye rá a lányát egy telefonhívásra.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás, párkapcsolat

Hetekkel később került csak sor erre, de utána lépésről lépésre megbeszéltünk mindent. Minden héten a megbeszélt időben ott volt a vonal másik végén. Közben zajlott a válás, és a közel másfél éve tartó különélés. Mondtam az asszonykának, ne aggódjon, nem lesz ebből válás, vissza fog jönni a férje, hiába mondja most az ellenkezőjét. Meglátja, el fog a férje bizonytalanodni a tárgyaláson, és nem egészen pár hét múlva keresni fogja az alkalmat a találkozásra. ” Szép is lenne!” – mondta a hölgy.

A héten kaptam egy hívást. Valójában szóhoz sem jutottam 18 percig. Már ez is különleges az Asztro Center történetében. A telefon ki volt hangosítva. Apa és lánya egymás szavába vágva mondták, hogy mi történt ezalatt a két hónap alatt. Nincs válás, a férj újra otthon van, és a meddő anyuka pocakjában egy 8 hetes “bababébi”, ahogy a nagypapa mondta. Azután kezdtem újra előre menni az időben, és adni a tanácsokat, mire az apuka átitatódva a csodák érzelmeivel, annyit mondott: “A Xalen szóljon magából!”

Édes istenem… ! Mindannyian elnevettük magunkat. Sok sikertörténetet élek meg, különben nem tudnám folytatni ezt az iszonyatosan megterhelő munkát. Nézni mások életét, figyelni a veszélyeket, keresni a megoldásokat, megküzdeni a hitetlenségeikkel, felállítani őket a padlóról, miközben rongybabaként omlanak össze. És kezdetben erre alig van pár percem. Én sosem a lapokat nézem, hanem a kiutakat, a lehetőségeket. Én nem csak egy jós vagyok, hanem egy segítő egy különleges erő által… Szinte a beszélgetés pillanatában elindul egy film a múltról és egy lehetséges jövőről. De a hatalom a kezükben van, ha nem tetszik, amit látunk, hát átváltoztatjuk közösen. És itt a lényeg a közösen szóban rejlik.

szeretet, szeretet lángja, ezotéria, láng

A munkám során sokszor nyújtok segítségek bűnügyek felkutatásában. Ezek nagyon megrázóak tudnak lenni, és csakis azért csinálom, hogy fény derülhessen az igazságra. Lehetnének sikertörténetek ezek is, de érjük be annyival, hogy az igazság látható formát ölt. Sikertörténet valójában az én történetem. Amikor kicsi voltam, azt mondtam én egy tündér leszek varázspálcával, és mindenkinek jót cselekszem az életében. Igyekszem hű maradni ehhez a gyermeteg elképzeléshez. Mert ez nekem esik a legjobban. A varázspálcám az a spirituális képesség, amivel segítek átírni a reménytelennek látszó helyzetet.

 

Ha Önnek is hasonló jellegű problémája van, illetve bármiféle problémája, amit régóta nem tud megoldani egyedül, Xalen Önnek is segíteni fog! Nem csak párkapcsolatában, hanem karmelemzésben, döntéshelyzetekben, lehetőségek feltárásában, anyagi helyzetében, egészségében, munkában is elhozza Önnek a pozitív változást és egy jobb élet lehetőségét tárja fel Önnek!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

 

Hagyj hozzászólást

*