Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ezt tedd, ha úgy érzed rontás van rajtad!

Zagiba Zoltán – Honnan tudhatod, hogy rontás van rajtad?

Dátum: 09.08.2015
Rengeteg jele van annak, ha rontás vagy negatív energia került Rád. Felsorolok néhányat a teljesség igénye nélkül:

– Rossz a közérzeted, fáradékony vagy.

– Nehezen indul a napod, és másokkal ellentétben, akik kipattannak az ágyból és kitűnően kezdik a napot, Neked háromszor kell átállítanod az ébresztő órát és csak három kávé után érzed azt, hogy talán túléled a napot.

– A párkapcsolataid gyorsan véget érnek, látszólag különösebb ok nélkül

– A pénz, amit keresel, sehogy sem elég, ha több a pénzed, valami miatt mindig több a kiadásod is, így szinte soha nem tudsz félretenni, takarékoskodni.

– Sok a konfliktus a családodban, többnyire a legapróbb félreértés miatt is parázs viták alakulnak ki.

– Ha rákattintottál erre a cikkre, és ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor az azt jelenti, hogy Te is érzed, hogy valami nincs rendben körülötted.

Ha a fentiek közül csak néhány állítás igaz rád, kérj egy rontásvizsgálatot vagy egy átokvizsgálatot, minél előbb!

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

Mit tehetsz, ha kiderül, hogy rontás van rajtad?

1. Ne pánikolj be, mert azzal, hogy felismerted a bajt, máris egy nagy lépést tettél a megtisztulás felé

2.Telefonálj, és kérd egy szakember segítségét, aki megállapítja, milyen típusú rontás van rajtad és eltávolítja, illetve elmondja a további teendőket.

3. Kérdezd meg, hogy kitől származik a rontás, majd próbáld beazonosítani a személyt a környezetedben..

4. Gyújts egy fehér gyertyát, karcold bele annak a személynek a nevét, akitől a rontást kaptad, és engedj el minden haragot, amit iránta érzel!

5. Kérj egy erős védelmet. A rontás vagy átok egyes esetekben nagyon makacs tud lenni. Ha valakin volt már rontás vagy átok, sokkal erősebb védelemre van szüksége, mint a többieknek, mert bármikor visszatérhet, egy sokkal intenzívebb formában, sokkal nagyobb károkat okozva!

A védelmet megkaphatod Xalentől vagy Tündér Lilitől a nap 24 órájában bármikor a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), még külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

Sokan nem veszik komolyan a negatív energiák hatásait, pedig tönkretehet párkapcsolatokat és befolyásolhatja az egészségügyi állapotot is! Kérj egy szerelmi jóslást, így megtudhatod, hogy mit érez irántad a párod, és ha nem úgy szeret Téged, ahogyan elképzelted, akkor nézesd meg, hogy van-e szerelmi rontás, átok vagy szerelmi kötés rajta. Ha ezeket eltávolították, akkor szerelmetek olyan lesz, mint amilyenre mindig is vágytál!

 

Egy telefonos jóslás, rontáslevétel megmentheti a párkapcsolatod, az állásod és visszahozhatja a nyugalmat és a békét az életedbe!

A szemmel verés nem egy legenda, igenis létezik, olvass utána itt, hogy mit is jelent. Az is lehetséges, hogy nem rontás van rajtad, hanem egy szellem van hozzád tapadva. Olvasd el a jeleket és kérdezd meg a kollégáinkat, hogy van-e szellem körülötted!

 

Az Asztro-show csapata a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll. Kérj rontáslevételt igazi szakemberektől ITT, mert ha nem hozzáértő kezekbe kerülsz, akkor sokkal nagyobb bajt is okozhatnak, mint ami miatt hozzájuk fordultál!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Klára a 16.06.2017

Kedves Ágnes! Nagyon kőszőnőm a figyelmeztetést de sajnos hiába telefonalok a mobilomon egy olyan tarifam van január 23 tól, olcsobb mint az előző.Erről nem lehet Emeltdijas beszélgetést folytatni.Nekem nem szabad az ezóteteriával foglalkoznom mert azóta csak a rosszat vonzottam be. Önnel is josoltattam 3.szor és másokkal is.Semmi sem sikerült pedig azt mondtak nincs sem rontás és átok rajta. Azelőtt semmi gondom nem volt.Elfogadtam azt ami volt.Klára.

    Asztro Show a 06.07.2017

    Kedves Klára! Sajnálom, hogy nem tudunk kapcsolatba lépni, fehér mágiáim Önnek is segíthetnének pedig. Ha lesz alkalma másik telefonról hívni, várom szeretettel a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ágnes 313

Kata a 11.08.2015

Kedves Zagiba Zoltán Úr! Az elmúlt héten néztem az Asztro show-t ! Csak én tudtam a megfejtést, “BŐSÉG”! Telefonáltam, de sajnos nem kapcsoltak be Önhöz… nem értem, hiszen várt a következő telefonlóra! Viszont kollganője elkérte a szül. dátumot, nevem és azt igérte, kapok egy rituálét ami a megfejtésért járt cserébe, de közben bontott a vonal! Igy sajnos nem tudtunk tovább kommunikálni! Ne csak szavak legyenek, megkaphatom az ajándékomat? Vagy most mi a helyzet ezzel? Ha én megtisztelem a játék miatt, hogy felhívom Önöket, miért nem tartják meg az igéretüket! Kata 55.08.07. Nagyon rémférni és igen, szeretném segíteni a fiam, ahogy mondta, aki 23 éves és most kezdi igazán semmi nélkül a felnőtt életét! Köszönöm!

    Asztro Show a 11.08.2015

    Kedves Kata! Ha szokta figyelni adáunkat, a műsorvezető elmondta, hogy kollégái keresik várakozás nélkül a kiválasztott személyt és ők is fogják átkapcsolni hozzá. A megfejtést többen is tudták, és közülük került ki az a személy, akit Zoltán úr keresett. Ezért fontos megnézetni az Aszro Centerben, Ön-e az. Ha Ön lett volna a kiválasztott, átkapcsolták volna a stúdióba. Talán megszakadt a vonala, de mivel tudta a megfejtést, a rituálét még mindig megkaphatja várakozás nélkül kedvezményes számunkon: 06 90 603 411 (381 Ft/perc), csak kérnie kell!

Hagyj hozzászólást

*