Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

rontás_gonosz_erők_rituálé

Zagiba Zoltán: Mi a rontás?

Dátum: 25.09.2014

Nagyon sok megkeresést kapok levélben, telefonon és személyesen is, azzal kapcsolatban, hogy mi is a rontás? Ha definiálnom kellene a rontást, akkor röviden úgy mondanám, hogy a rontás olyan folyamatosan táplált energia halmaz, amely egyik ember energiáját arra fordítja, hogy másik ember, vagy emberek élete minden területen (pénz, egészség, párkapcsolat) sikertelen legyen. Tehát rontás, egy fajta szellemi úton történő kapcsolat, ahol igazából egyik félnek sem jó.

KÉRDEZZEN A SZERZŐTŐL! Kövesse TV-naptárunkat, és beszéljen élő műsorban Zoltánnal!

(Ne feledje azonban, hogy az ördög nem alszik, így ha ismeretlen zavaró erőt érez maga körül, késlekedés nélkül kérjen segítséget kollégáinktól!)

Zagiba Zoltán, asztro show műsorvezető, rontásszakértő, inga

Így annak is rontáslevételre van szüksége, aki már küldött rontást, mert nem véletlenül mondják oly sokan, hogy az átok bizony visszaszáll. Sok esetben, nem is tudja valaki azt, hogy rontást küldött, ilyenkor sokat gondol valakire, aki ártott neki. A harag és a tehetetlensége, rontást tesz arra aki miatt valamilyen baj érte, vagy aki kárt okozott neki, és tulajdonképpen megszületik a rontás, mert létre jön a kapcsolat. Olyan ez, mint egy telepatikus kapcsolat, ami ha egyszer kialakul, nem igen szűnik meg, csak ha valaki ért ahhoz, hogyan is kell eltávolítani egy rontást.

Edit jósnő, médium, jóslás, ezotéria, kártya

Aki küldte, pár év elteltével, mikor már lehet nem is emlékszik arra, hogy egykor mennyire haragudott valakire, ugyan olyan negatív dolgokat kezd tapasztalni, mint akin a rontás van. Így már két áldozat van, miközben az egészről, mindkét áldozat semmit sem sejt, hogy valójában mi is áll a háttérben. Az ilyen típusú rontás nem annyira erős, mint a küldő haragja, de a tapasztalat az, hogy ritka belőle az erősebb. Könnyűszerrel vehető le. Fő jellemzője az enyhe anyagi sikertelenség, de akár a gyakori megfázás is gyanúra adhat okot. Sajnos pont ezért veszélyes, mert nem túl erős, így nehezen észrevehető, lassan, évek alatt akár teljesen is tönkre teheti áldozatát és küldőjét egyaránt.

Rosszabb a helyzet, amikor valaki szándékosan akar rontást küldeni valakire és addig keres szakembert, aki ezzel foglalkozik, míg nem talál. Sajnos ahol fény van, ott van árnyék is, megdöbbennének, ha tudnák, hogy hányan is foglalkoznak hazánkban rontások adásával. Sokkal nagyobb és komolyabb üzletág, mint a rontáslevétel, egyszerűen mindig van olyan ember, aki ártani akar valakinek. A rontások adása ma már szinte ipari szinten történik, nem rég láttam, hogy csupán egy fényképet kell küldeni és egy bizonyos összeget a számlára, a rontás máris úton van.

Az ilyen helyek, „mágusok” rejtve vannak, mert senki sem vállalja fel, hogy rontást akar küldeni, ezért nagyon diszkréten és titokban oldanak meg mindent. Sajnos kimondhatjuk, hogy jelenleg Magyarországon nincs olyan település, ahol ne lehetne hozzájutni egy szakszerű rontáshoz. Az ilyen rontás könnyen felismerhető, mert nagyon gyorsan hat, ez az egyetlen előnye, innentől már csak hátránya van. Sajnos éveken keresztül okoz szenvedést, tehát nem halált, hanem szenvedést. Majd mikor életünk végleg kimerül, szörnyű betegség viszi el az áldozatát.

Itt szintén szenved a küldő is, hiszen az ő energiái okozzák a galibát, az ő ereje pusztítja el áldozatát és legtöbbször családját is. Volt olyan ügyfelem, akiről 35 év után vettem le úgynevezett Ezüst Hold rontást, hadd ne írjam le, hogy min kellett keresztül mennie a 35 év alatt. Szegény hölgy megjárta a poklok poklát, miközben maga a küldő és családja is szenvedett, nem mondta el nekik a szakember, hogy egy rontásnak óriási ára van.

Gábriel jósnő, 323 kód, ezotéria, karma, numerológia

Az ilyen típusú rontás, minden területen hat. Felismerni onnan lehet, hogy látványosan romlik az életszínvonal és az életminőség, beleértve az egészséget is. Családtagjaink egyre többet veszekednek, sokszor agresszívak, olyan dolgok történnek, amelyek egyáltalán nem jellemzőek Önre és családjára. Ebből a rontásból alakul ki, a generációs átok, amely akkor születik, ha nem veszik le a rontást és a családtagok öröklik azt. Tudni kell a szakember által küldött rontásról, hogy a legtöbb síron túl is hat!

éjszakai temető, temető, szellemjárás, szellemlevétel

Tehát a küldő, szellemként követi azt a vérvonalat, akivel összekötötte magát a rontás által és az utána következő generációk is hordozni fogják azt. A generációs rontások onnan ismerhetőek fel, hogy soha az életben nem volt szerencsénk, soha semmi sem sikerült és ez igaz családtagjainkra is, tehát még akkor sem tudott boldog lenni a család, mikor egy kicsit jobb volt anyagiakban, mert érdekes módon, mindig közbe jött valami. Nagyon veszélyes a generációs átok, vagy a szakember által küldött átok, tőlük mindképpen szabadulni kell!

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

A levételről annyit, hogy ahhoz legtöbbször elég egy szent fonál is, amivel elkötöm a rontást. Tehát megszakítom a kapcsolatot rontó és rontott között, de ezzel még nincs befejezve, hiszen az a kapcsolat újra kialakulhat a párhuzamos rezgések miatt, vagyis a rontó és a rontott alaprezgésszáma hasonul egymásra egy idő után. Én a műsorban elkötöm a rontást, viszont tisztásra, azaz áthangolásra kollégáimhoz kerül, akik szintén kiváló szakemberek. A műsorban csak az elkötésre van idő, de utána lesz befejezve a levétel, ami után már biztos lehet abban, hogy le van véve a rontás, generációs átoknál pedig el lesz távolítva a szellem.
cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (4)

ildikó a 26.09.2014

Igen sajnos éreztem,és érzem is sokszor! föleg anyagi területen,mert hiába dolgozok,Nem jutok egyről a kettöre! Néha ritkán veszek sorsjegyet,azon is kettöt eltalálok de harmadik vagy mellette van,vagy,mögötte,Sosem jön össze.Pedig igen csak szükségem lenne a szerencsére,hitelek számlák,miatt,Sajnos egyedül kell küszködnöm mindennel.Szeretettel,54-éves nő.

  Asztro Show a 29.09.2014

  Kedves Ildikó! Rontásokkal vagy egyéb negatív energiákkal kapcsolatban Fehér Fény lehet segítségére a 303-as kódon. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

krisztina a 25.09.2014

Sajnos az én két éves kisfiamra már kétszer tett valaki rontást. most ujbol ugy érzem megint megtörtént. hogyan lehetne megvédeni öt ugy,hogy többé ne bánthassa senki?

  Asztro Show a 29.09.2014

  Kedves Krisztina!
  Norbert jóst ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Zagiba Zoltán kollégája és kiváló szakértő.
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*