Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Pontos választ szeretnél az ingától? Hívd a legjobb inga jósainkat a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p)!

Zagiba Zoltán – Minden inga más

Dátum: 07.05.2015

Az inga egy olyan univerzális eszköz, amely az élet bármely területén segítségünkre lehet, közvetít a tudat és a tudattalan között. Megkérdezhetjük tőle a születendő gyermekünk nemét, hogy jó helyen van-e az ágyunk, hogy helyes döntést hoztunk-e valamivel kapcsolatban és még számtalan más dolgot, amire választ szeretnénk kapni. Csak annyit kell tennünk, hogy hiszünk magunkban és az inga erejében!

 

Ha tudni szeretnéd, hogyan kérdezd az ingát, hogy az biztosan a helyes választ mutassa, akkor kattints IDE!

 

Az inga eredete:

Az inga az okkult tudományokban és az ezotériában már évszázadok óta jelen van, de az eredetéről keveset tudunk. Feltehetőleg az ókori Egyiptomból származik, amire a legnépszerűbb ingák elnevezései – a Karnak és az Ízisz ingák – utalnak, melyek egyiptomi falfestmények alapján készültek. Azonban léteznek olyan történelmi adatok is, melyek az inga eredetét az ókori Algéria területéhez kötik, az itt felfedezett festmények alapján, amik embereket ábrázolnak ingával a kezükben. Ezekben az ókori kultúrákban a papok olyan botot használtak, aminek a végén inga lógott. Ennek segítségével kerestek vizet és fémeket, valamint ezzel derítették ki egyes betegségek okát, vagy jósoltak vele.

Az inga különböző típusú lehet, melyet anyaga és formája alapján a következő csoportokra oszthatunk:

A fém ingák előnyei, hogy tartósak, sokoldalúan használhatóak, a tisztításuk is könnyen elvégezhető és a gyógyításon kívül minden területen kiválóan helyt áll. Sokak szerint kósza lelkek, démonok kapcsolódhatnak a fém ingára, ezért spirituális tisztításuk sűrűbben ajánlott.
Készülhetnek bármely fémből, de a legelterjedtebbek és egyben a leghasználhatóbbak: Sárgaréz, Vörösréz, Arany, Ezüst.

A következő gyakori ingatípus a fából készült inga, amelyet akár mi is könnyedén elkészíthetünk. Sokoldalúan használható a fa inga, de a tisztítása miatt kevésbe közkedvelt. Készülhetnek bármilyen fából, de a legelterjedtebbek és egyben a leghasználhatóbbak: Gyertyán, Fenyő, Tölgyfa, Rózsafa, Bodza és Kőris.

A kristályingák előnyei, hogy könnyen ráhangolódnak az angyalok és az őrszellemek, viszont a démonok és az ördögök elkerülik. Hátránya lehet az ára és a törékenysége. Készülhetnek bármely kristályból, de legelterjedtebb és egyben leghasználhatóbbak: Hegyikristály, Rózsakvarc, Ametiszt, Achát, Jáspis.

 

Van otthon egy pakli magyar kártyád? Akkor végezhetsz te magad is sorselemzést a segítségével, IDE kattintva!

 

Formai csoportosítás:

Angyalos ingák

angyalos inga, inga, angyal inga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával

Semmilyen ártó szándék nem tudja befolyásolni, inkább hallgat, de nem hazudik. Gazdája számára nagyon pontos és megbízható információkat tud nyújtani, ha megfelelő tisztelettel bánnak vele. Egy idő után saját személyisége fejlődik ki. Sokáig eltarthat az elfogadási folyamat az inga és gazdája között.

Tündéringák

tündéringa, inga, tündér inga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával

Tartósak és szépek, ellenben csak az eldöntendő kérdésekre ad megbízható választ.
További negatívuma, hogy vonzza az energiavámpírokat. Bármely anyagból készülhet, de csak a fém tündéringák működnek megbízhatóan.

Spirálingák

spirál inga, inga, spirálinga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával

Előnye, hogy akár otthon is el tudjuk készíteni, de viszonylag kevés dologra alkalmazható, és sérülékeny. Érdekessége, hogy különböző dimenziórések zárása, nyitása lehetséges ezen inga segítségével.

Üreges ingák

üreges inga, inga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával

Ezt az ingát kifejezetten gyógyításra, fizikai világon kívüli információ továbbításra használják előszeretettel. Amennyiben gyógyításra használjuk, minden betegnél újat kell használni.
Készülhet: Fa, Fém, Kristály vagy ezek kombinációjából.

Geometriai ingák

geometriai inga, inga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával

Ezek a kifejezetten drága, általában kristály ingák, nagyon sokoldalúak lehetnek.
Hátrányai, hogy sokszor nehezen mozdul és törékeny.

Nyílingák

nyíl inga, nyílinga, inga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával, ingák

A nyílinga előnye, hogy nagyon jól mozdul és gyors irányváltásra képes.
Egyetlen, ám igen súlyos hátránya, hogy az emberi Ego által legjobban befolyásolható, ezáltal objektív kérdezésre jól alkalmazható.

Gyűrű ingák

gyűrű inga, gyűrűinga, inga, inga válasza, jóslás, jóslás ingával, ingák

Tulajdonosáról nagyon pontos információkat ad, viszont csak idegen kézben működik.
Használhatósága: Személyes, intim kérdések megválaszolására, meghozott döntések helyességének megerősítésére.

Szeretnéd tudni, hogy Neked személyre szabottan melyik ingát érdemes választanod, hogy a pontos válaszokat mutassa? Esetleg szeretnéd szakemberre bízni kérdéseid megválaszolását? Akkor hívd Megmondót vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik minden kérdésedre pontos választ adnak! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Önt is foglalkoztatja az ezotéria világa? Szeretne hasonló témában olvasni friss cikkeket nap mint nap? Lájkolja most facebook oldalunkat és értesüljön első kézből.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 10.09.2015

Kedves Mária! Holnap itt lesz Zoltán, Ő az inga nagy mestere. Kérem, akkor hívja Őt és minden kérdésére pontos választ fog adni. Ezen a telefonszámon fogja Őt elérni 0690633991-es (485Ft/p).

Mária a 08.05.2015

Nekem is van egy réz ingám.Szeretnék többet tudni a használatáról.Köszönöm.

Hagyj hozzászólást

*