Holmes-Place-Egeszsegklub-Kft._pic3

A Holmes Place Egészségklub Kft. cégünk közös konditerme

Csoportos edzés a Holmes Place Egészségklub Kft.-vel

Az irodában mindig nagy a nyüzsgés, sok a feladat, az ember azt sem tudja, hol áll a feje. Egy nap alatt rengeteg tennivaló van, és az ember igencsak elfárad testileg és lelkileg is. Akármilyen hosszú is legyen egy nap azonban, az ember nem mozog sokat a munkaidő alatt. A kávéfőzőig való sétálás és a napi három nyomtatóhasználat pedig igencsak alulmúlja a napi ajánlott 10 ezer lépést. Cégünk nem egy nagyvállalat azonban, nincs meg a lehetőségünk nagyobb beruházásokra, hogy konditermet alakítsunk, így a Holmes Place Egészségklub Kft.-hez fordultunk segítségért az ügyben.

Miért éppen a Holmes Place Egészségklub Kft.?

A Holmes Place Egészségklub Kft.-t néztük ki a cégünk edzőtermének, mivel ők kínálnak csoportos munkahelyi edzésre lehetőségeket, és helyszínileg is közel helyezkednek el az irodánkhoz. Persze sokan nem szeretik a munkatársaikkal tölteni az időt még akkor is, hogyha már lejárt a munkaidő, azonban még annál is többen csak örülnek, hogy van egy szabadidős tevékenység is, amikor végre szabadon beszélgethetnek, és nem köti le őket a munka.

Holmes-Place-Egeszsegklub-Kft._pic1

A csoportos mozgás egyfajta csapatépítőnek is tökéletes. Persze, aki nem akar ilyen dolgokban részt venni, azt nem is kell erőszakolni. Egy ingyenes konditermi edzés lehetősége azonban sokak számára kecsegtető.

A Holmes Place Egészségklub Kft. többfajta lehetőséget is kínál az emberek számára. Közös órákat, céges bérletet és wellness lehetőséget is kínálnak a cégek számára, mindezt szerződéskötéssel, egyedi módon. Lehet magát a konditermi edzőgépeket használni lehetőségként, de persze a legjobbak mégis a közös órák, ahol együtt szórakozhat a csapat munkaidőn túl is. A mi cégünk éppen valami ilyen ajánlatot keresett már egy ideje, hogy egy kicsit végre jobban összerázódhassunk és kiengedhessük a gőzt heti egyszer-kétszer anélkül, hogy azt elvesztegetett időnek éreznénk. Így nem csak valami hasznosat csinálunk azonban, hanem jól is érezzük magunkat a kollégák körében.

Mielőtt még a Holmes Place Egészségklub Kft.-vel szerződést kötöttünk volna

Természetesen, mint minden céges szerződéskötés vagy partnerségi kapcsolat kialakítása előtt utána kell nézni a másik cégnek. Ez egyaránt jelenti az interneten a felhasználói véleményeket a konditeremről, ugyanakkor a céget magát is jobban meg kell ismerni. Nem akarja az ember ugyanis olyan helyhez kötni a cégét, ahol valamilyen botrány volt, ahol nincsen megfelelő bevétel és emiatt várhatóan hamarosan be fog zárni, vagy csak ami egyszerűen nem elég profi vagy jól felszerelt ahhoz, hogy a csapatunk jól érezhesse magát az itt eltöltött idő alatt.

A cégünk persze már otthonosan mozog abban, hogy más cégeknek utána nézzen. Ehhez az Opten nevű oldalt használjuk, ahol szerencsére a Holmes Place Egészségklub Kft. is megtaláltható néhány pillanat alatt. Én azért szeretem ezt az oldalt, mert ingyenesen is sok alapvető információhoz hozzá tudunk jutni.

A Holmes Place Egészségklub Kft. esetében például már rögtön meg is tudtam az adószámukat, a teljes nevüket és rövid nevüket, a székhelyüket, bár ezt a térképről sem volt olyan nehéz megállapítani az interneten való keresgélés során. Megtudjuk, mennyi a cég jegyzett tőkéje és nettó árbevétele is. Talán az egyik fontosabb információ lehet még az alapítás éve, ami a Holmes Place Egészségklub Kft. esetében 2004, így tudjuk, hogy valószínűleg, ha addig megmaradt a piacon, akkor nem lehet egy rossz hely, sőt.

Holmes-Place-Egeszsegklub-Kft._pic2

Így tudhatunk meg bővebb információkat a Holmes Place Egészségklub Kft.-ről

Hogyha azonban nem elégszik meg ennyi információval az ember, akkor az Opten segítségével további lekérdezéseket végezhet és elemzési csomagok közül vásárolhat. Akár privát cégelemzést is kérhetünk a pontosabb információszerzés érdekében, de találhatunk itt cégkivonatot is, lementhetjük a cég teljes történetét. Számunkra az egyik érdekes mindenképpen a pénzügyi beszámoló, hogy megtudjuk, nem áll-e csőd szélén a hely és érdemes velük hosszútávra tervezni, de mondjuk befektetők akár még a cégek kapcsolati hálóját is meg tudják tekinteni, hogyha arra van szükségük.

A Holmes Place Egészségklub Kft. ellenőrzése után

Mivel a Holmes Place Egészségklub Kft.-vel mindent rendben találtam, így a cégünk meg is tudta kötni a szerződést, és elkezdtünk közösen edzeni a többi kollégával, ami nagyon hatásosnak bizonyult. Egyrészt, sokkal jobb lett a hangulat napközben is, mindenki egy kicsit energikusabbnak érezte magát már az első hét után is, és vártuk közösen azokat a napokat, amelyeket együtt tölthetünk a Holmes Place Egészségklub Kft.-nél aktív testmozgással. Én ezt az extrát minden irodának és cégnek csak ajánlani tudom, az ülőmunka után jól esik az embernek az aktív kikapcsolódás. Igazi csapatépítő, de közben remek mozgásforma is, egészséges és remek szabadidős időtöltés. Az alakunk meg fogja köszönni a későbbiekben még a rá fordított időt. Számunkra mindezt a Holmes Place Egészségklub Kft. tette lehetővé, így nekik jár a sok köszönet érte.